U wilt goed verzekerd zijn, maar niet meer betalen dan nodig. T&R Assurantien helpt u graag met het kiezen van de juiste dekking.

 

 

Persoonlijk en deskundig advies

Wij hebben jarenlange ervaring op het gebied van zakelijke en particuliere schade- en zorgverzekeringen. U mag van ons dan ook verwachten dat wij de markt goed kennen en de ontwikkelingen op de voet volgen. Of u nu particulier bent, een eenmanszaak heeft of verantwoordelijk bent voor een onderneming met werknemers. Het is van groot belang dat u goed verzekerd bent.

Wij helpen u graag met een afgewogen advies. Wij nemen u de zorg voor uw verzekeringen graag uit handen zodat u zorgeloos verder kunt.

De werkwijze van ons kantoor kenmerkt zich door vakbekwaamheid in combinatie met een persoonlijke band met onze relaties. Wij kennen onze klanten en wij zullen te allen tijde de belangen, die zij aan ons toevertrouwen, naar beste kunnen behartigen. Een vertrouwen dat wij elke dag weer proberen waar te maken.

Ons kantoor heeft geen financiële binding met verzekeringsmaatschappijen, banken of andere financiële instellingen. Omdat wij onafhankelijk zijn, kunnen wij voor u onze ervaring, kennis en creativiteit aanwenden om op een professionele wijze uit een tal van verzekeringsmaatschappijen en producten voor u de juiste oplossing te kiezen of te creëren.

Service, Kwaliteit, Vertrouwen en Duidelijkheid zijn onze kenmerken !

Afspraak met een specialist

Wil je meer weten over onze producten en diensten? Maak gerust een afspraak. De koffie staat klaar.

 

Direct een afspraak maken

Heeft u vragen over een van onze diensten of heeft u een reactie of opmerking voor ons?

Dan kunt u contact opnemen via onderstaand contactformulier. U kunt ons natuurlijk ook bellen of even langs komen op ons kantoor. 


T&R Assurantien 
Nijverheidsweg 31d
1851 NW Heiloo

E: info@tr-assurantien.nl

T: 072-5324218 

Waar kunt u ons vinden?